tiistai 6. marraskuuta 2012

Rusetti tohvelit








Nyt on voittaja fiilis! Mulla oli tänään anatomian tentti. Tentti alueena oli iho, luut ja lihakset (latinaksi) sekä ruoansulatus. Ehdin lukemaan siihen vain maanantain, mutta osasin lukea oikeat asiat, kerrankin! ~wuhuu~ Vaikka koulussa meillä on tunteja todella vähän, itsenäistä opiskelua todella paljon. Se on yksi syy, miksi kirjoittelen näin vähän, vaikka istun päivät pitkät kone sylissä. Lupaan kuitenkin yrittää kirjoittaa useimmin! 

Pakko myöntää että olen hieman materialisti. Palkitsen itseni usein jollain vaatteella, korulla tai somistuksella, kun pärjään hyvin tai lohduttaudun kun on paha mieli. Tänään palkitsin itseni hyvästä suorituksesta. Kävin ostamassa suloiset ja lämpöiset tohvelit H&M:ltä. Rakastuin. Enään mun varpaiden ei tarvitse palella.

Iltapalaksi tein maailman helpoimman kinkkujuustopiirakan. Ostin valmis pohjan, heitin kaikki einekset keskenään seikaisin pohjan päälle ja uuniin. Lämpöisen piirakan kanssa join hyvän yön teetä ja samalla selailin ihania blogeja. Nyt unille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti