perjantai 7. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivästä







Vasemmalla puolella sydän, oikealla pipari = joulu <3


Aloitin Suomen itsenäisyyspäivän rennosti aamukahvin ja piparien merkeissä, ennen kuin kävin katsomassa rakkaan ystäväni maailman suloisinta pientä kaksiviikkosta prinsessaa. Päiväunilta ja maidolta tuoksuva kolmekiloinen tyttö sulatti sydämeni silmänräpäyksessä. Linnan juhlia ja niitä kauniita pukuja ei voi jättää katsomatta, joten pidin perinteestä kiinni tänäkin vuonna. Illalla keitin suuren kattilallisen riisipuuroa ja luumukiisseliä Miskalle ja muutamalle hänen ystävälleen. Katsoimme yhdessä elokuvan Seeking a Friend for the End of the World.

2 kommenttia:

  1. En kysy tätä pahalla,mutta onko sulla kans lukihäiriö? :) kirjoituksissa paljon virheitä. Itsellä on ja olis kiva saada kohtalokavereita! Asutteko poikaystäväsi kaa yhdessä? :)

    VastaaPoista
  2. Olen kärsinyt lukihäiriöstä koko elämäni. En kuitenkaan pidä sitä millään tavalla esteenä missään. Olen sinut sen kanssa ja osaan nauraa kirjoitusvirheilleni. LUKIHÄRÖNÄ ollaan ja mennään. Mun pitäisi kyllä tarkistaa tekstejä enemmän, ettei jokaisessa lauseessa olis kirjoitusvirhettä!

    Ei asuta miesystäväni kanssa yhdessä. Kummatkin asutaan kyllä Turussa, joten nähdään todella paljon. Ysteistä matkaa meillä on takana jo kolme ja puolivuotta.

    VastaaPoista