torstai 18. heinäkuuta 2013

10 vinkkiä

Nyt kun urheilut ovat jääneet vähille ja suuhunkin on mennyt ties mitä, ongelmakseni on tullut pöhötys. Haluan jakaa teidän kanssa 10 vinkkiä siis turvotuksen poistoon. Nämä toimivat. Mitä usempaa kokeilee yhtä aikaa, sitä tehokkaampi, mutta liika sekoittaa vain kroppaa. Yksin mikään ei toimi ja mitään ei kannata vetää överiksi.

1. Vesi vanhin voitehista. Reipas juominen laittaa nesteet liikkeelle parhaiten. Sopivia annoksia pitkin päivää. Vaikuttaa muuten jokaiseen elintoimintoon myönteisesti.

2. Liikunta ja kunnon hikoilu. Treenin jälkeen myös psyykkisesti parempi olo. Juokseminen erityisesti parasta pöhötyksen poiso treeniä.

3. Kahvi on diureetti eli se poistaa nestettä kropasta. Tärkeää on myös juoda vettä. Vanhan legendan mukaisesti päitäisi juoda aina sama määrä vettä kuin kahvia, mutta tämäkin taitaa olla jo kumottu ja kuopattu. Kohtuus kaikella.

4. Vihreä tee tehostaa aineenvaihduntaa ja nesteaineenvaihduntaa. 

5. Hiilihydraatit sitoo nestettä, joten niiden vähentäminen luonnollisesti poistaa nestettä.

6. Suolan runsaaseen saantiin liittyy turvotusta. Elimistön suolan päivittäinen tarve on noin 1,5g. Natriumia tarvitaan elimistössä mm. lihasten toimintaan. Mineraalisuolat ei aiheuta samaan malliin turvotusta.

7. Ananaksen kerrotaan olevan yksi parhaista turvotuksen poistajista. Myös mansikka ja vesimeloni ovat hyviä vaihtoehtoja.

8. Infrapunasauna toimii tehokkaasti ja poistaa nesteen lisäksi kertyneitä kuona-aineita ja myrkkyjä.

9. Riittävä uni auttaa palautumaan elintoimintoja tasautumaan. Kaikki näyttää miltä kasvot näyttää on tullut nukuttua liian vähän.

10. Jos mikään ylläolevista ei tepsi, niin viieisenä keinona voi kokeilla nesteenpostajia, joita saa luontaistuotekaupoista ja apteekeista. Niiden yhteydessä kannattaa huomioida magnesium ja kalium, jotta solujen elektrolyyttitasapaino sailyy käytön aikana.


1 kommentti:

  1. Kannattaisko keksiä omia juttuja tai linkata edes alkuperäiseen jos kopioi suoraan toisen tekstin? Hieman noloa kirjoittaa melkein sana sanasta sama teksti ilman linkkiä edes alkuperäiseen

    VastaaPoista