maanantai 22. heinäkuuta 2013

Päivä Helsingissä






Me lähdettiin Miskan kanssa viettämään yhteistä vapaapäivää Helsinkiin. Niitä yhteisiä vapaita on tänä kesänä ollut niin vähän, että sormet riittävät ne laskemaan. Jätimme auton Hietalahden rantaan, jossa purettiin loppuviikon suurta purjevenetapahtumaa. Miska vei mut myös paikkaan, josta näimme koko Helsingin. Ihan keskustassa sijaitseva Sokos Hotel Torni. Voisin koska vain mennä sinne uudestaan, se paikka ja näköala piirtyi suoraan mun sydämeen. Kävimme Stockmannilta hakemassa salaatit ja Starbucksin kylmäkahvit, lempparimme. Ostimme vielä torilta litran mansikoita ja menimme piknikille kirkon juurelle, josta oli kauniit näkymät merelle. Kävelimme myös Helsingin Vanhan kirkon ohi, jota olen ihastellut tv:stä jo useaan kertaan Kuninkaallisia häitä katsoessani. Nyt tiedän jopa miltä tuntuu olla taivaassa, koin sen ensimmäisen kerran Luis Vuittonin liikkeessä Espalla. Keiken tämän ihanan jälkeen kävimme vielä kylässä veljen luona Malmilla. Ikimuistoinen päivä Helsingissä <3

2 kommenttia:

  1. Sun blogissa on tosi sieviä kuvia (niinku tässä ja tossa vohvelirauta -postauksessa näin esimerkkinä) ni on kovin sääli et ne on pikkusina- laita ihmeessä kuvakokoa isommaksi, kun noin hyviä kuvia kehtaa isompana esitelläkin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ida kommentista. Palasin taas kuvioihin ja yritän jatkossa kiinnittä kuvakokoihin huomioita. Olen vasta tällainen kuvien räpsiä, mutta parhaimmat kuvat laitan kyllä isompana. :)

    VastaaPoista