maanantai 22. lokakuuta 2012

Koekuva- tuleva terveydenhoitaja


Kiitos lukijat kun kerroitte, ettei kuvani näy. En olisi sitä huomannut, sillä itse näin kaikki kuvani. Tässä on siis koekuva. Kommentoikaa vähintään jos tämäkään ei näy.

Tämä kuva on tänään räpsästy koulusta käytännön harjoittelun tunnilta. Takana olevista pedeistä huolimatta tänään harjoittelimme kaikille tuttua juttua, nimittäin siteiden pistämistä. Ensi viikon perjantaina päästään ensimmäisen kerran pistämään. Sitä odotellessa!

Lupasin kertoa mihin haluan suuntautua Terveydenhoitajana. Minut tuntien, tätä alaa ehdin miettiä ja haaveilla juuri niin kauan kuin syksyn haut kesti, eli hetken. Olen äärimmäisen avoin kaiken suhteen, vaikka haaveena tietenkin olisi toimia äitiys- tai lastenneuvolassa. Odottavat äidit ja syntyvät lapset, voiko suurempaa lahjaa olla olemassa? Neuvolassa pääsee auttamaan ja seuraamaan raskauden etenemistä ja vastasyntyneen kasvua. Pitäähän se paljon muutakin sisällään, mutta näin tunnen nyt. Neljän vuoden opiskeluihin mahtuu monta harjoittelua, joten einköhän sieltä paikkani löydä. <3 Vielä en ole päivääkään katunut, että opiskelen terveydenhoitajasi!

3 kommenttia: