maanantai 7. tammikuuta 2013

Häähumua




Eero-poika

Mun komistus

Ihanat morsiusneidot ja minä

Tässä mun asuni häissä. Todella pelkistetty ja klassin pikkumusta. Maailman parhaimilla Ck:n kiiltävillä korkkareilla ja mustilla helmillä. Kampaukseni on laittanut jälleen kerran ihana Katja Myllyn Zoomista.

Upea hääpari

Jälleen kerran onnenkyyneleet valuivat poskiani pitkin kun ihana hääpari sanoi TAHDON.  Oli niin suuri kunnia saada olla todistamassa tätä Tuikun ja Miksun elämän suurta hetkeä. Juhlat olivit niin tunnelmalliset. Morsian oli todella kaunis ja morsiusneidot (morsiamen veljien lapset) maailman suloisimmat. Merja ja Heidi olivat itse tehneet morsiusneitojen puvut. Ihailen todella paljon heidän sorminäppäryyttään. Voisin ottaa itselleni haasteen ja tehdä vuonna 2013 itselleni edes jonkun vaatekappaleen.

Morsiuskimpun ja sukkanauhan heitto on perinteinen ohjelmanumero häissä, myös näissä häissä sellainen oli. Tuikku oli kuitenkin ajatellut kimpun heiton enemmän kuin loppuun asti. Hän nimittäin oli heittämässä suurta kaunista kimppua, mutta pään yli lennettyä kimppu hajosi moneen yksittäiseen kauniiseen sidokseen. Nyt siis moni naimaton nainen sai oman ruusun ja toivon seuraavista häistä. Ihana ajatus Tuikulta.

Tähän on muuten pakko vielä mainita eräs asia. Vuonna 2012 olimme aina myöhässä joka paikasta (pahimillaan jopa 3h) niin 2013 on alkanut melkoisen hyvin. Kirkkoon saavuimme peräti 10 minuuttia etuajassa. Hyvä me!

2 kommenttia:

  1. http://elsanblogitus.blogspot.fi/2013/01/tunnustus-alle-200-lukijaa-sisaltaville.html

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä niin kaunis aina <3 Lentorutistus

    VastaaPoista