sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Päivä isän kanssa









           Myönnän, häviö tuli. Osuma kahdeksan ja puoli oli iskän, loput mun. Kesän lopussa vielä päihitän.



Juttelimme, miten paljon tekniikka on kehittynyt. Kummallakin iPadit ja iPhonet vieressä, silti musiikkia fiilistelimme LP-levyiltä, mikä tunnelma!



Vaikka mun isä tekee maailman parasta pizzaa, hän ei tunnetusti ole mikään ruoan laittaja. Tänään yllätyin kuitenkin suuresti, kun sain lautasen eteeni. Visuaalisesti todellä näyttävä ja maultaan erittäin hyvä. Kalaa, punariisiä ja salaattia. Nam! Ja tuo terveellisyys. Punariisi sisältää luontaisesti statiineja, joita käytetään muun muassa kolesteroli lääkkeissä (suurempana annoksena) ja verenpaineen hoidossa. Sitä on käytetty pitkään kiinassa ruoansulatusongelmien hoitoon, verenkierron parantamiseen ja ruoan valmistuksessa värin antamiseen. Ei siis hullumpi vaihtoehto terveelliseen ruokavalioon. Punariisi jää hieman kovemmaki keittämisen jälkeen, mutta siihen tottuu.

Ihana päivä isän kanssa sai alkaa jo aamusta. Suuri ilo jäi sydämeen tästä päivästä isän luona. Voi kun näitä päiviä ja hetkiä olisi paljon enemmän. Arvostan isää todella paljon, enkä vaihtaisi häntä keneenkään ikinä!


"Would you believe in a love at first sight, Yes I'm certain that it happens all the time." - Beatles

1 kommentti: