keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kiiltomuotoilija

Nyt alkaa tulla jo epätoivoinen olo, haikeudella muistelen miten upeat ja silkkiset hiukseni olivat ennen monia vuosia kestänyttä värjäysrumbaa. Pitkään olen värjännyt ihan tummalla kokovärin kaikkialle hiuksiin. Hiukseni ovat paksut ja karheat, hyvin kuivat ja kiillottomat. 

Olen käyttänyt pitkään Tigin Bed Head Recover 2 shampoota ja hoitoainetta sekä lukuisia suihkutettavia hoitoaineta. Nyt nekään ei enään auta. Miten ihmeessä saisin hiukseni silkoisemmiksi, kiiltäviksi, terveen ja eloisan näköisiksi? NYT SE LÖYTYI, nimittäin SEBASTIAN TRILLIANT, "Suihkutettava kiiltomuotoilija joka hoitaa kevyesti ja antaa lämpösuojan, sekä kiiltoa ja ryhdikkyyttä. IHAN LOISTAVA TUOTE! Olo on kuin kampaajalta olisi tullut. Mun hiukset alkoi taas elää!







3 kommenttia:

  1. Anskudaa, sulla on jo 4 lukijaa !!!

    VastaaPoista
  2. Annika hei mistä kaupasta sä löysit ton?:) -Krista

    VastaaPoista
  3. Moikka! Mä kävin ostamassa kiiltomuotoilijan kampaajalta, mutta eilen juttelin ystäväni kanssa ja todettiin että jatkossa tilaan kaikki Tigin, Sebastien yms. tuotteen feelunique.com:ista. Siellä tuote maksaa vain 21.50€. Siellä on tarjolla paljon kampaamotuotteita todella edullisesti.

    VastaaPoista