sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Uudet lasit ja viikonloppu






En olekaan vielä kertonut, että seurustelen itseäni hieman vanhemman komistuksen kanssa. Vaikka yhteistä taivalta on takana jo yli kolme vuotta, tuntuu välillä siltä, kuin olisimme vasta tutustuneet toisiimme. Tämä vuosi on ollut mielenkiintoinen ja yllätyksiä täynnä. Varsinkin syyskuu on ollut ihmeellistä aikaa. Tuntuu siltä, kuin olisin joka päivä uudestaan herännyt ja ihastunut Miskaan. Perjantaina ihme vasta tapahtuikin, kun sain kaupungilla ottaa kädestä kiinni aivan erinäköistä miestä. Kävimme hakemassa Miskalle uudet Lexingtonin silmälasit, joita olimme odottaneet Instrumentariumista innolla viikon tai kaksi. Mukaan tarttui myös upea harmaa bleiseri Zarasta. Oli ilo törmätä kaupungilla ystäviin, vaihtaa pikaisesti kuulumisia ja sopia treffejä.

Lauantaina olin jälleen töissä Lidlin ihmeellisessä maailmassa paistaen uusia kinkku-juustocroissantteja, nam. Kannattaa kokeilla! Illaksi suuntasimme Miskan kanssa Lohjalle juhlimaan rakkaan ystäväni Elsan kakskymppisiä. Seuraavassa kuvassa ollaankin matkalla odottavaisin mielin.


Olen kotoisin Lohjalta, ja saimme tänään herätä äidin luona aurinkoiseen sunnuntaipäivään. Puhdistimme miljoonakalojeni akvaarion ja ruokimme nopeasti lisääntyvän kalaparven. Äiti on pitänyt poissaollessani akvaariosta hyvää huolta ja saa nyt ansaitun hoitovapaan Kreetan Haniassa, jonne hän lähti vielä tänään. Paluumatkalla Turkuun poikkesimme hyväntuulisen isän luona Salossa, söimme hyvin ja jatkoimme matkaa. Ehdin kotiin juuri ja juuri ennen ripsiasiakastani. Oli taas niin ihana huoltaa ripsiä ihanalle naiselle! IHANA VIIKONLOPPU! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti